bouwbesluit daglicht ventilatie Bouwbesluit Daglicht Ventilatie GBO vanaf € 220,-

OFFERTE?
binnen 24 uur klik hier
BENG berekening NTA8800 woning BENG berekening conform NTA8800 vanaf € 435,-

OFFERTE?
binnen 24 uur klik hier
GPR berekening expert GPR berekening 4.3 GPR gebouw expert in huis Prijs binnen 24 uur

OFFERTE?
binnen 24 uur klik hier
Energielabel nodig? BRL9500 gecertificeerd! Nieuwbouw woningen & utiliteit

OFFERTE?
binnen 24 uur klik hier
team van Experts betaalbare kwaliteit korte levertermijnen

OFFERTE?
binnen 24 uur klik hier

Duurzaamheid en GPR

De Duurzaamheid van uw gebouw aantonen kan op veel manieren, de GPR gebouw berekening is er een die past bij de visie van TiMaX; betaalbare kwaliteit!
De MPG berekening is een vereiste voor de omgevingsvergunning (Bouwbesluit 2012 afdeling 5.2 artikel 5.9)

Duurzaamheid en geld verdienen.

Alles moet tegenwoordig duurzaam……. maar u bent ondernemer en wilt geld verdienen. Dit kan heel goed. Investeren in duurzaamheid kan zeer zeker geld opleveren. Denk hierbij aan lagere energielasten, maar denk ook eens aan lagere onderhoudskosten, PR waarde (media en uitstraling), hogere verhuurtarieven, gezondheid, gebruikskwaliteit (comfort), toekomstwaarde etc etc! Daarnaast zijn er diverse subsidies en de MilieuInvesteringAftrek (MIA).

MPG (MiliePrestatie Gebouw) berekening

MPG berekeningDe MilieuprestatieGebouwen berekent de milieubelasting van de in een gebouw gebruikte materialen. Het Bouwbesluit 2012 stelt deze berekening verplicht voor nieuwbouw woningen, woongebouwen en kantoren met een oppervlakte vanaf 100 m2.
Elke milieuprestatieberekening moet voldoen aan de zogenoemde ‘Bepalingsmethode Milieuprestatie gebouwen en GWW-werken’ waarmee de milieuprestatie van een compleet bouwwerk kan worden bepaald, op basis van de prestatie van de producten en elementen waaruit het is opgebouwd.
Opdrachtgevers en architecten worden hiermee in staat gesteld om duurzame keuzes te maken op basis van een nationale rekenmethode en database. Daarmee komt een einde aan de onduidelijkheid wat nu wel of niet duurzaam is.

GPR gebouw 4.3 berekening

GPR berekeningGPR Gebouw meet duurzaamheidsprestaties voor woning- en utiliteitsbouw: nieuwbouw, bestaande bouw en grootschalige renovatie. U kunt GPR Gebouw inzetten bij iedere fase in het bouwproces: beleid, ontwerp en realisatie.

GPR Gebouw is ontwikkeld voor gemeenten, architecten, projectontwikkelaars, woningcorporaties, vastgoedeigenaren, en adviseurs. Bovendien werkt een groot aantal opleidingen in Nederland met GPR software.

Levertermijn

We streven voor woningen en kleine utiliteitsgebouwen naar een korte levertermijn. Neem vooraf even contact met ons op voor een specifieke levertermijn.

In overleg kan er soms met spoed sneller geleverd worden (afhankelijk van onze planning), neem hiervoor even contact met ons op.

Offerte binnen 24 uur

Mail uw (schets-) ontwerp naar offerte@timax.nl en u ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte.