Slotjes Midden

    • Duurzaamheid

Slotjes Midden te Oosterhout Deelplan 5 en 6

GPR berekening

Ballast Nedam Zuid ontwikkelt, bouwt, renoveert, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt woningen en utiliteitsgebouwen. 
De wijk Slotjes Midden wordt volledig geherstructureerd. Een deel van de woningen is gerenoveerd en een deel van de woningen wordt gesloopt om plaats te maken voor nieuwe woningen. 

Deelplan 5 Wilhelmina West

Waar in Wilhelmina Oost huurappartementen komen, wordt in Wilhelmina West (deelplan 5) een vergelijkbaar complex met appartementen gerealiseerd. Daarnaast komen er huur- en koopwoningen met een tuin. Met de bouw van de 18 woningen in fase 5b Wilhelmina West is gestart. De volgende 52 appartementen staan op de planning.

Deelplan 6 Groene Tempelier

De andere wijk die gebouwd wordt is de Groene Tempelier (deelplan 6). Aan de Tempelierstraat, boven in Slotjes-Midden, komen ongeveer 25 eengezinswoningen. Het zijn hoekwoningen, tussenwoningen en 2-onder-1-kapwoningen. Naar verwachting start de verkoop van de koopwoningen in het eerste kwartaal van 2022. 

In opdracht van Ballast Nedam Zuid mocht TiMaX voor deelplan 5 en 6 de GPR berekeningen opstellen.

Over GPR

GPR Gebouw meet duurzaamheidsprestaties voor woning- en utiliteitsbouw: nieuwbouw, bestaande bouw en grootschalige renovatie. U kunt GPR Gebouw inzetten bij iedere fase in het bouwproces: beleid, ontwerp en realisatie.

GPR Gebouw is ontwikkeld voor gemeenten, architecten, projectontwikkelaars, woningcorporaties, vastgoedeigenaren, en adviseurs. Bovendien werkt een groot aantal opleidingen in Nederland met GPR software.

Bij veel aanbestedingen wegen GPR en BENG tegenwoordig zwaar mee.
Wij hebben ruimte ervaring om middels advies en optimalisatie de uitkomst van de GPR en BENG berekening samen met u naar het gewenste niveau tillen, waarbij bouwkosten uiteraard ook meegewogen worden. Ideaal is om dit in bouwteam te doorlopen.

Lees meer………

Meer weten?

Ivo Niehoff
Neem contact op met
Ivo Niehoff