Palet C Dronten

    • Energie prestatie

Palet C 19 woningen in Dronten

Energielabels

TiMaX heeft in opdracht van Bramer BV voor 19 woningen aan de Karel Appelstraat in Dronten de energielabels op mogen stellen.

Bramer is al in 1922 ontstaan en vanaf het begin actief geweest in het realiseren van onder andere woningen. Aan de Karel Appelstraat in Dronten worden 19 woningen gebouwd, dit is de eerste fase in het project. In de tweede fase zullen er nog 14 woningen worden gebouwd aan de Frans Halsstraat.

Het Palet Dronten

Een wijk met een geheel eigen identiteit en uitstraling. Het nabij gelegen Wisentbos biedt fijne fiets- en wandelmogelijkheden. De fiets- en wandelroutes in Het Palet sluiten hier op aan.

Voor Bramer hebben we al meerdere projecten uit mogen voeren en zijn we zeer tevreden over de samenwerking.

Over Energielabels

Een energielabel of energieprestatie rapport laat de energieprestatie van een gebouw zien. Ook maakt dit label duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn.
Begin 2015 hebben alle vijf miljoen huiseigenaren van de Rijksoverheid een voorlopig energielabel ontvangen. Dit label is gebaseerd op onder meer bouwjaar. Het doel ervan is dat je gaat nadenken over manieren om je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Bij verkoop of nieuwe verhuur moet je het voorlopige label definitief maken. Ontbreekt een definitief label bij verkoop of verhuur, dan riskeer je een boete.
Bij verkoop, verhuur of oplevering van utiliteitsgebouwen is sinds 1 januari 2008 een geldig label verplicht.
Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig. Let dus op de verloopdatum van uw label; de allereerste labels uit 2008 zijn dus al verlopen in 2018!

Lees meer………

Meer weten?

Neem contact op met
Peter Hulshorst