Leidsche Maan

    • Duurzaamheid

47 appartementen Leidsche Maan te Utrecht

GPR certificaat

In opdracht van de Van Arnhem Bouwgroep heeft TiMaX in 2019 de EPC en GPR berekening op mogen stellen voor 47 appartementen in Gebouw de Leidsche Maan in Utrecht. Certificeren met GPR Gebouw is dé manier om officieel aan te tonen hoe duurzaam uw gebouw of ontwerp is. In dit geval is ervoor gekozen om na oplevering het GPR gebouw certificaat aan te vragen. Voor het behalen van het GPR Gebouw Certificaat maakt een GPR Gebouw Expert een momentopname van het gebouw of ontwerp. Vervolgens accordeert de Expert of een Assessor de berekening. Alle gecertificeerde GPR Gebouw-berekeningen worden gepubliceerd op deze website.

TiMaX heeft dit hele traject voor Van Arnhem Bouwgroep mogen verzorgen.

Over GPR

GPR Gebouw meet duurzaamheidsprestaties voor woning- en utiliteitsbouw: nieuwbouw, bestaande bouw en grootschalige renovatie. U kunt GPR Gebouw inzetten bij iedere fase in het bouwproces: beleid, ontwerp en realisatie.

GPR Gebouw is ontwikkeld voor gemeenten, architecten, projectontwikkelaars, woningcorporaties, vastgoedeigenaren, en adviseurs. Bovendien werkt een groot aantal opleidingen in Nederland met GPR software.

Bij veel aanbestedingen wegen GPR en BENG tegenwoordig zwaar mee.
Wij hebben ruimte ervaring om middels advies en optimalisatie de uitkomst van de GPR en BENG berekening samen met u naar het gewenste niveau tillen, waarbij bouwkosten uiteraard ook meegewogen worden. Ideaal is om dit in bouwteam te doorlopen.

Lees meer………

Meer weten?

Ivo Niehoff
Neem contact op met
Ivo Niehoff