De Kuifmees

    • Duurzaamheid

ZorgSpectrum De Kuifmees in Nieuwegein

GPR berekening

In opdracht van de huidige eigenaar is samen met een lokale zorgpartij een plan ten behoeve van ouderenzorg ontwikkeld. In het complex worden 76 zorgeenheden met bijbehorende voorzieningen gerealiseerd voor mensen met dementie. Alle bewoners hebben de beschikking over een privé woonruimte met eigen sanitaire voorzieningen.

Met de transformatie van het oorspronkelijke kantoorgebouw naar zorgcomplex vindt tevens een verduurzamingsslag plaats, passend bij de duurzaamheidsambities van het Healthcare Fund. Het zorgcomplex wordt voorzien van extra isolatie, HR++ glas en zonnepanelen. Warmte wordt opgewerkt door middel van een warmtepomp.

TiMaX heeft voor dit project de GPR berekening op mogen stellen.

Over GPR

GPR Gebouw meet duurzaamheidsprestaties voor woning- en utiliteitsbouw: nieuwbouw, bestaande bouw en grootschalige renovatie. U kunt GPR Gebouw inzetten bij iedere fase in het bouwproces: beleid, ontwerp en realisatie.

GPR Gebouw is ontwikkeld voor gemeenten, architecten, projectontwikkelaars, woningcorporaties, vastgoedeigenaren, en adviseurs. Bovendien werkt een groot aantal opleidingen in Nederland met GPR software.

Bij veel aanbestedingen wegen GPR en BENG tegenwoordig zwaar mee.
Wij hebben ruimte ervaring om middels advies en optimalisatie de uitkomst van de GPR en BENG berekening samen met u naar het gewenste niveau tillen, waarbij bouwkosten uiteraard ook meegewogen worden. Ideaal is om dit in bouwteam te doorlopen.

Lees meer………

Meer weten?

Neem contact op met
Joeri Bonke