Zalando

    • Energie prestatie

Zalando distributiecentrum

BREEAM | EPC berekening

Voor de bouw van het XXL-distributiecentrum van Zalando in Bleiswijk mocht TiMaX de EPC berekeningen opstellen die horen bij het onderdeel Energie (ENE 1) van de BREEAM-NL certificering. ENE 1 stimuleert het ontwerpen en realiseren van een gebouw met een zo laag mogelijke CO2-emissie van het energiegebruik in de gebruiksfase.

Het distributiecentrum van Zalando wordt gebouwd op bedrijventerrein Greenparc in Bleiswijk. Het zal een oppervlakte gaan bedragen van maar liefst 19 voetbalvelden en levert 1500 banen op. Het complex zal op duurzame wijze worden neergezet. Het dak zal gebruikt worden voor het plaatsen van de vele zonnepanelen.

Over BREEAM

TiMaX kan u ook ondersteunen bij de credits c.q. bewijslijst voor BREAAM. Door certificering met BREEAM-NL krijg je inzicht in de werkelijke prestatie van jouw project op duurzaamheid. Hiermee kan je aan de markt tonen wat jouw prestatie is. Doordat BREEAM een internationaal erkend keurmerk is, wordt jouw prestatie erkend en door de markt op waarde beoordeeld. 

Lees meer………

Meer weten?

Neem contact op met
Joeri Bonke