Vacature student bouwkunde

Voor onze vestiging naast het Saxion in Enschede zijn wij op zoek naar extra HBO studenten bouwkunde die graag tijdens hun studie al werkervaring willen opdoen.
We hebben al een leuke poule van studenten, maar zoeken uitbreiding.

Wil je graag voor of na colleges een paar uur werken en zodoende je theoretische kennis in de praktijk toe te passen? Of heb je een hele dag vrij? Of zoek je een baantje voor tijdens de vakanties? Bij TiMaX kun je gewoon werken onder begeleiding van professionals (die jou uiteraard ook eerst inwerken).

TiMaX biedt

  • werken wanneer en hoelang je wilt (tijdens kantooruren)
  • goed salaris
  • gewoon gezellig team met een no-nonsense mentaliteit
  • doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden tot een vast contract (na je studie)
  • gezellige en gave teamuitjes (racen/bowlen/padel)

Jouw werkzaamheden

Je werkt mee aan vele nieuwbouwprojecten op gebied van calculatie, milieuprestatie, energie en duurzaamheid. Onze projecten voor studenten zijn vaak gemiddeld 3-4 uur werk per project, maar uiteraard hebben we ook grotere projecten. Als flexibele kracht ben je bij TiMaX erg vrij en kun je zelf bepalen hoeveel (1 tot 10 projecten per week) je werkt en wanneer je werkt! Kun je een weekje of een langere periode niet, geen probleem! Gewoon flexibel toch?

Jouw werklocatie

Wij hebben een vestiging in Enschede direct naast het Saxion (Tromplaan 9 in bedrijfsverzamelgebouw Villa Rozendaal) en onze hoofdvestiging in Denekamp.
Afhankelijk van wat voor jou makkelijk is kun je op beide locaties werken onder begeleiding van onze vaste professionals.

Wie ben jij?

  • je volgt een HBO-opleiding in bouwkunde of bouwfysica
  • je bent analytisch ingesteld
  • je kunt goed samenwerken in teamverband
  • je bent bereid je te ontwikkelen en onder begeleiding nieuwe dingen te leren
  • je bent woonachtig in Twente en 4-20 uur per week beschikbaar

Wij zijn TiMaX

TiMaX is een bouwkundig adviesbureau op het gebied van bouwbesluit, energieprestatie en duurzaamheid. Wij zijn een hecht en toegankelijk adviesbureau met één doel: plezier in je werk! Wil je graag meer weten over ons gezellige team, kijk even op de pagina Wij zijn TiMaX. Wij onderbouwen voornamelijk nieuwbouwplannen voor hoofdzakelijk architecten, aannemers, ontwikkelaars op basis van Nederlandse bouwregelgeving. Het eindresultaat voor de klant is een advies en rapportage waarmee wordt aangetoond dat aan de regelgeving wordt voldaan. Deze onderbouwingen worden gemaakt door onze team van experts met jarenlange ervaring omtrent de bouwkundige wet- en regelgeving. TiMaX staat al ruim 20 jaar voor betaalbare kwaliteit, service en gegarandeerde levertijden.

Gewoon professioneel. Gewoon betrouwbaar. Gewoon samen. Gewoon TiMaX.

Gewoon TiMaX

Gewoon is het kernwoord van TiMaX. Korte lijntjes, werkplezier, werken aan praktische oplossingen en een fijn teamgevoel vinden wij heel gewoon. Niets bijzonders. Dit is de combinatie waarmee wij al jarenlang professionele onderbouwingen en adviezen op het gebied van bouwregelgeving opleveren. En hiermee zien we tevreden klanten terugkomen naar TiMaX. Peter is al sinds 2006 bouwplantoetser en energieprestatie adviseur bij TiMaX en laat je graag zien hoe het er bij ons op de werkvloer aan toe gaat!