Wat staat de bouwwereld allemaal te wachten in 2021? Er wordt wel aandacht besteed aan de BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw), maar welke consequenties heeft deze nieuwe wet- en regelgeving? Moeten we onze werkwijze aanpassen in de bouw?

Op woensdag 21 oktober informeren we u in Het Spanjaard graag over BENG en de consequenties hiervan in de bouwwereld. De Wet Kwaliteitsborging (WBK) en de Omgevingswet lijken vooralsnog pas op 1 januari 2022 in werking te treden. In de tussentijd worden deze wet- en regelgevingen wellicht nog aangepast. Daarom willen we ons in dit event alleen richten op de BENG, welke wel op 1 januari a.s. zijn intrede zal doen.

Diverse sprekers zullen u over BENG bijpraten. TiMaX en Building Design Architectuur vertellen u meer over hun ervaring met en visie op de nieuwe regelgeving.

Het eventprogramma start om 15.30 uur en eindigt om ongeveer 18.00 uur. De invulling van het programma ontvangt u op voorhand van het event per mail. Na afloop van het event bent u op de hoogte van alles wat de bouwwereld te wachten staat in 2021 met betrekking tot de nieuwe wet- en regelgeving. U krijgt tevens een samenvatting van alle informatie mee naar huis.

De kosten voor dit BENG event bedragen €25,- per persoon. Er wordt gezorgd voor een hapje en drankje.
Na aanmelding via de link hieronder, ontvangt u een bevestigingsmail waarin tevens de link voor betaling is opgenomen.

Uiteraard zullen we tijdens het event de voorschriften van de Rijksoverheid en het RIVM omtrent het Corona-virus nastreven. Aanmelding voor dit event is dan ook genoodzaakt.

Om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen, zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u dus snel aan, want … vol is vol!