BENG event 21 oktober 2020

Wat staat de bouwwereld allemaal te wachten in 2021? Er wordt wel aandacht besteed aan de BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw), maar welke consequenties heeft deze nieuwe wet- en regelgeving? Moeten we onze werkwijze aanpassen in de bouw?

Op woensdag 21 oktober informeren we u in Het Spanjaard graag over BENG en de consequenties hiervan in de bouwwereld. De Wet Kwaliteitsborging (WBK) en de Omgevingswet lijken vooralsnog pas op 1 januari 2022 in werking te treden. In de tussentijd worden deze wet- en regelgevingen wellicht nog aangepast. Daarom willen we ons in dit event alleen richten op de BENG, welke wel op 1 januari a.s. zijn intrede zal doen.

Diverse sprekers zullen u over BENG bijpraten. TiMaX en Building Design Architectuur vertellen u meer over hun ervaring met en visie op de nieuwe regelgeving.

Het eventprogramma start om 15.30 uur en eindigt om ongeveer 18.00 uur. De invulling van het programma ontvangt u op voorhand van het event per mail. Na afloop van het event bent u op de hoogte van alles wat de bouwwereld te wachten staat in 2021 met betrekking tot de nieuwe wet- en regelgeving. U krijgt tevens een samenvatting van alle informatie mee naar huis.

De kosten voor dit BENG event bedragen €25,- per persoon. Er wordt gezorgd voor een hapje en drankje.
Na aanmelding via de link hieronder, ontvangt u een bevestigingsmail waarin tevens de link voor betaling is opgenomen.

Uiteraard zullen we tijdens het event de voorschriften van de Rijksoverheid en het RIVM omtrent het Corona-virus nastreven. Aanmelding voor dit event is dan ook genoodzaakt.

Om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen, zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u dus snel aan, want … vol is vol!