bouwbesluit bouwplantoetsing Daglicht - Ventilatie - GBO TiMaX offerte aanvragen Bouwbesluit Vanaf € 175 BREAAM Volvo duurzaamheid Betaalbare kwaliteit Korte levertermijnen Offerte binnen 24 uur! TiMaX offerte aanvragen Duurzaamheid GPR Berekening EPC berekening NEN 7120 vanaf € 199,- TiMaX offerte aanvragen BENG NTA8800 GPR berekening GPR gebouw expert in huis Offerte binnen 24 uur! TiMaX offerte aanvragen Team TiMaX 2019 Team van experts Betaalbare kwaliteit Korte levertermijnen TiMaX offerte aanvragen

Tiny house – Revolver house

We hebben meerdere tiny house projecten getoetst, maar dit was wel een heel bijzondere!

Inzending voor de prijsvraag ‘Bevrijd Wonen. Jouw Tiny House in Almere!’

Tiny Revolver House is een cilindervormige woning voor maximaal twee personen, bestaande uit twee delen: een vast deel en een roterend deel. Het roterende deel wordt gevormd door een kamer die in drie verschillende standen drie verschillende functies kan aannemen; de functie van een eet- en werkruimte, die van een loungeruimte en die van een slaapkamer.
In het vaste deel van de woning bevinden zich de keuken en de badkamer, bestaande uit een toilet, een douche en een wastafel. Dit maakt de aansluiting op de riolering en het electriciteitsnet gemakkelijk. De functies van eten, werken, relaxen en slapen vloeien letterlijk in elkaar over.

 

Ontwerp: Studio RTM architectuur & onderzoek