Team TiMaX opgericht in 2000 team 2020 Team TiMaX opgericht in 2000 team 2019 Team TiMaX opgericht in 2000 team 2018 Team TiMaX opgericht in 2000 team 2017

GPR vernieuwbouw Dorper Esch

Vernieuwbouw van Sportcomplex Dorper Esch in Denekamp.
De renovatie en vernieuwbouw van het sportcomplex wordt uitgevoerd door een combinatie van drie lokale bedrijven: Noabers. Het gaat hierbij om aannemersbedrijf Niehof uit Lattrop, Leferink Architecten uit Denekamp en Lammerink Installatiegroep. De combinatie Noabers kwam als beste uit de bus bij de Europese aanbesteding van dit project.

GPR berekening belangrijk onderdeel van de aanbesteding

TiMaX mocht voor de aanbesteding en uitvoering de GPR en EPC voor haar rekening nemen. Welke beiden een groot aantal extra punten voor de aanbesteding opleverde!
De GPR diende door een gecertificeerd GPR expert uitgevoerd te worden.

Het college van B en W van Dinkelland heeft de gunning aan de combinatie Noabers in een speciale vergadering bekrachtigd. Wethouder Benno Brand is blij dat de klus door lokale bedrijven wordt uitgevoerd: “Zij hebben een prachtig plan uitgewerkt dat voldoet aan alle eisen”.

De combinatie Noabers gaat de komende maanden de plannen verder uitwerken. Dorper Esch, waarin een sporthal en zwembad zijn ondergebracht, wordt verbouwd tot modern sportcentrum. De combinatie wil in juni volgend jaar beginnen met de renovatie van de sporthal. Daarna volgt het zwembad, dat krijgt onder meer een nieuw wedstrijdbad met tribune en daarbij een recreatief gedeelte. Daarnaast krijgt het sportcomplex een nieuwe centrale hal als ontmoetingsruimte naast het horecadeel.