bouwbesluit bouwplantoetsing Daglicht - Ventilatie - GBO TiMaX offerte aanvragen Bouwbesluit Vanaf € 175 BREAAM Volvo duurzaamheid Betaalbare kwaliteit Korte levertermijnen Offerte binnen 24 uur! TiMaX offerte aanvragen Duurzaamheid GPR Berekening EPC berekening NEN 7120 vanaf € 199,- TiMaX offerte aanvragen BENG NTA8800 GPR berekening GPR gebouw expert in huis Offerte binnen 24 uur! TiMaX offerte aanvragen Team TiMaX 2019 Team van experts Betaalbare kwaliteit Korte levertermijnen TiMaX offerte aanvragen

Bouwbesluit, EPC en MPG De schatkamer De Meern

Plaatsingsdatum: 31-01-2020

Op een prachtige locatie in De Meern is in de 2e helft van 2019 de bouw van het kleinschalige appartementengebouw De Schatkamer gestart. Aan de Castellumlaan, naast de Marekerk en tegenover de Zandweg, stond Castellum Novum. Het voormalig restaurant zal plaats maken voor een mooi, eigentijds appartementengebouw met een speels uiterlijk.

Het appartementengebouw gaat bestaan uit vier woonlagen. Er worden verschillende types 2- en 3-kamerwoningen gerealiseerd, variërend in afmeting van 67 tot bijna 100 m2. Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen. Uiteraard ontbreekt een moderne en complete badkamer niet in het ontwerp. De woningen worden hoogwaardig afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken. Parkeren kan op een parkeerplek op het eigen privé – terrein. De privé bergingen voor het kunnen stallen van de fietsen staan ook op dit terrein.

Dit project wordt gerealiseerd door Ten Brinke Oost, vestiging van Ten Brinke Bouw B.V.

In opdracht van Ten Brinke heeft TiMaX het hele pakket van Bouwbesluittoetsing, EPC -en MPG berekeningen mogen verzorgen.