bouwbesluit bouwplantoetsing Daglicht - Ventilatie - GBO TiMaX offerte aanvragen Bouwbesluit Vanaf € 175 BREAAM Volvo duurzaamheid Betaalbare kwaliteit Korte levertermijnen Offerte binnen 24 uur! TiMaX offerte aanvragen Duurzaamheid GPR Berekening EPC berekening NEN 7120 vanaf € 199,- TiMaX offerte aanvragen BENG NTA8800 GPR berekening GPR gebouw expert in huis Offerte binnen 24 uur! TiMaX offerte aanvragen Team TiMaX 2019 Team van experts Betaalbare kwaliteit Korte levertermijnen TiMaX offerte aanvragen

BB en EPC voor AH en Lidl Meijhorst te Nijmegen

Plaatsingsdatum: 05-02-2020

Het winkelcentrum is gelegen in de wijk Meijhorst, stadsdeel Dukenburg, en maakt deel uit van het voorzieningencentrum van de Meijhorst. Het huidige winkelcentrum bestaat uit een kleine Albert Heijn en een aantal kleine winkeltjes een winkelpassage en beschikt over een gesloten uitstraling waarbij het laden en lossen, afvalopslag e.d. aan de buitenzijde in de openbare ruimte plaatsvindt. Wij gaan een groot deel van de bestaande bebouwing slopen. Hiervoor in de plaats worden er twee supermarkten (Albert Heijn: 1550 m² BVO en Lidl: 1850 m² BVO) toegevoegd. Het bestaande parkeerterrein wordt door de gemeente opnieuw ingericht en biedt na realisatie ruimte voor voldoende parkeerplaatsen. De te handhaven winkels worden door de eigenaren in eigen beheer getransformeerd waarbij extra aandacht wordt besteed aan de alzijdigheid van het gebouw en een oplossing wordt geboden voor de afvalopslag.

TiMaX heeft in opdracht van Ten Brinke voor zowel de AH als de Lidl de bouwbesluittoetsingen en EPC berekeningen opgesteld.