Team TiMaX opgericht in 2000 team 2020 Team TiMaX opgericht in 2000 team 2019 Team TiMaX opgericht in 2000 team 2018 Team TiMaX opgericht in 2000 team 2017

BB en EPC voor AH en Lidl Meijhorst te Nijmegen

Plaatsingsdatum: 05-02-2020

Het winkelcentrum is gelegen in de wijk Meijhorst, stadsdeel Dukenburg, en maakt deel uit van het voorzieningencentrum van de Meijhorst. Het huidige winkelcentrum bestaat uit een kleine Albert Heijn en een aantal kleine winkeltjes een winkelpassage en beschikt over een gesloten uitstraling waarbij het laden en lossen, afvalopslag e.d. aan de buitenzijde in de openbare ruimte plaatsvindt. Wij gaan een groot deel van de bestaande bebouwing slopen. Hiervoor in de plaats worden er twee supermarkten (Albert Heijn: 1550 m² BVO en Lidl: 1850 m² BVO) toegevoegd. Het bestaande parkeerterrein wordt door de gemeente opnieuw ingericht en biedt na realisatie ruimte voor voldoende parkeerplaatsen. De te handhaven winkels worden door de eigenaren in eigen beheer getransformeerd waarbij extra aandacht wordt besteed aan de alzijdigheid van het gebouw en een oplossing wordt geboden voor de afvalopslag.

TiMaX heeft in opdracht van Ten Brinke voor zowel de AH als de Lidl de bouwbesluittoetsingen en EPC berekeningen opgesteld.