Klanten over TiMaX

hardeman_veenendaal

Deskundigheid, een goede prijs- / kwaliteitverhouding, en het nakomen van afspraken maakt dat wij, op basis van een reeds jarenlange ervaring, graag met TiMaX samenwerken.

H. Hardeman - Eigenaar Hardeman Veenendaal

Samenwerking is zeer goed Zeer efficiënte manier van werken en geen uurtje factuurtje wat jullie tot een betrouwbare partij maakt om werk uit te besteden

ir. Edwin Paymans - Architect SYNarchi

EPN, bouwbesluittoetsing, ventilatieberekeningen en impressies geven wij graag uit handen aan Timax. Ons vertrouwen hebben zij in 6 jaren van samenwerken zeker verdiend, op naar de volgende 6 jaren!

Gerben van Kampen - Eigenaar Woonsubliem
gerard nijhuis

TiMaX is een bedrijf dat goed op de hoogte is van de eisen van het bouwbesluit en de EPC berekeningen, als je een opdracht hebt wordt deze ook direct in gepland en weet je wanneer je de berekeningen kunt verwachten, wil je zaken wijzigingen kan dat prima in overleg en wordt het snel op gepakt, de ervaring met TiMaX is prima.

Gerard Nijhuis - Eigenaar Nijhuis Bouwmanagement

Martijn Harink

Wij doen al jarenlang erg tevreden zaken met TiMaX, het is een zeer professioneel en laagdrempelig bedrijf. Ze hebben altijd tijd voor je en kunnen snel schakelen tussen de verschillende projecten.

ir Martijn Harink - Eigenaar Harink Bouwingenieurs

Ik ken TiMaX al jaren en werk graag met hen samen. Ze zijn op gebied van het bouwbesluit en energieprestatieberekeningen al jaren zeer vakkundige professionals. Daar is sinds enige tijd ook GPR-gebouw bij gekomen. Als TiMaX ergens voor gaat, dan ook vol. Ze verdiepen zich er volledig in, zodat ze van de hoed en de rand weten. Door deze kennis en door afspraken na te komen is het prettig met hen samen te werken.

ir Rob Velthuis - Architect - Eigenaar In Perspectief architectuur

Als ik aan TiMaX denk, dan denk ik aan o.a.; Afspraken nakomen, to the point, praktische oplossingen en snel schakelen. Kort gezegd: waar voor je geld!

Detlef Nijhuis - Directeur DOC17 duurzaam bouwmanagement

Het lijkt zo gewoon maar het is zo bijzonder! Meacasa is een ontwikkelaar die handelt vanuit een aantal kernpunten. Deze zijn: lage kosten, hoge kwaliteit, snelle procesgang, korte lijnen en flexibiliteit. Dit kunnen wij alleen waarmaken door met vaste partijen te werken en bereid te zijn dat extra stapje te zetten. Bovenstaande zaken herkennen wij bij TiMaX, waardoor TiMaX onze vaste partner is voor onze bouwbesluitberekeningen, 3D visualisaties en tekenwerk. TiMaX vult ons uitstekend aan op deze terreinen waardoor wij hier nooit zorgen over hoeven te hebben. TiMaX denkt bovendien met ons mee en komt haar afspraken na, het lijkt zo gewoon maar het is zo bijzonder!

Harold Pieters - Directeur Meacasa
Jan-Hein Streppel
Jan-Hein Streppel
14:40 13 Feb 20
Prettig en deskundig bedrijf. Vlot geholpen bij het het opstellen van het energielabel voor ons kantoorpand.
Dick Laar Van
Dick Laar Van
11:03 11 Feb 20
Gedegen bedrijf, die ook direct maatregelen treft als dat nodig is. Erg oplossingsgericht. Zeer sympathiek!
Mark Frerker
Mark Frerker
15:20 03 Feb 20
Erg behulpzaam en goed geholpen bij een warmteverlies berekening. Dank daarvoor!
Fam. Van den Berghe
Fam. Van den Berghe
12:46 22 Dec 19
Erg klantvriendelijk en snel & goed geholpen met EPC-berekening!
Chris van den Berk
Chris van den Berk
14:47 05 Dec 19
Timax is snel en accuraat. Thanks!
Dirk Gerbens
Dirk Gerbens
02:04 05 Nov 19
Houden zich netjes aan de afspraak, denken mee en maken gewoon een goede berekening. Ik zou ze persoonlijk aanraden.
Sen Heesen
Sen Heesen
11:39 10 Oct 19
Goede communicatie.
Marjoke Kuipers
Marjoke Kuipers
14:23 20 Aug 19
Zeer snel en deskundig geholpen bij het onderbouwen van onze EPC berekening.
Martijn de Vries
Martijn de Vries
10:05 15 Mar 19
Super service! TiMax heeft mij snel kunnen helpen bij een duurzaamheidsvraagstuk. Top!
Tim Velthof
Tim Velthof
11:40 31 Jul 18
Niet alleen snel een label maar ook goed advies over noodzakelijke aanpassingen om mijn huis in een betere categorie te... krijgen. Helder en fijn zaken doen👍🏻lees meer
Gerben van Kampen
Gerben van Kampen
13:38 02 Feb 18
Geen twijfel over mogelijk! TiMax is voor ons een instituut op het gebied van EPN-berekeningen met aanvullingen op... duurzaamheid. Nulopdemeter, epc0, gasloos, passief PHPP, waar wij niet uitkomen of de exacte kennis hebben, leggen wij per definitie ons vraagstuk neer bij TiMaX. Ook als het ons aan tijd ontbreekt kunnen wij op TiMaX rekenen.Onze relatie is ontstaan in 2010 (mindere tijden in de bouw) en zegt naar onze bescheiden mening voldoende over hoe wij over elkaar denken.lees meer
Volgende beoordelingen