bouwbesluit daglicht ventilatie Bouwbesluit Daglicht Ventilatie GBO vanaf € 220,-

OFFERTE?
binnen 24 uur klik hier
BENG berekening NTA8800 woning BENG berekening conform NTA8800 vanaf € 435,-

OFFERTE?
binnen 24 uur klik hier
GPR berekening expert GPR berekening 4.3 GPR gebouw expert in huis Prijs binnen 24 uur

OFFERTE?
binnen 24 uur klik hier
Energielabel nodig? BRL9500 gecertificeerd! Nieuwbouw woningen & utiliteit

OFFERTE?
binnen 24 uur klik hier
team van Experts betaalbare kwaliteit korte levertermijnen

OFFERTE?
binnen 24 uur klik hier

Second opinion EPC berekening

EPC berekening

Wilt u een second opinion op uw EPC berekening?
Heeft u vraagtekens bij de bouwkundige en installatietechniek oplossingen die uw EPC adviseur u aanraad?
Graag bekijken we voor u of de EPC met de voorgeschreven installatieconcepten wel past bij uw wensen en budget. Wij maken deze op basis van NO CURE, NO PAY een second opinion EPC berekening!

Te dure installaties?

We zien helaas vaak EPC berekeningen waarbij veel te dure installaties  nodig zijn om de EPC eis te behalen. De oorzaken hiervan verschillen, maar liggen vaak aan de kennis van de rekenaar.

Optie 1: De EPC zo goedkoop mogelijk halen

Deze is, heel begrijpelijk, vaak de keus voor aannemers en projectontwikkelaars. Wij beoordelen uw berekening en tekening en schatten op basis van ervaring in of er winst te behalen valt.
Aan de hand van onze beoordeling doen we u een voorstel dat voor beide partijen meetbaar is.
Een concreet voorbeeld:
We ontvangen regelmatig EPC berekeningen waarbij erg grote oppervlakten met PV panelen nodig zijn om de EPC eis te behalen (soms past het aantal berekende PV panelen niet eens op de woning).  Stel uw berekening/adviseur eist 28 zonnepanelen dan garanderen wij dat we er met ten minste 2 panelen minder de berekening opleveren. Goedkope Chinese panelen kosten al 200 euro per paneel (die raden wij trouwens niet aan), u bespaart dus gegarandeerd! Anders; No Cure NO PAY

Optie 2: Een optimaal resultaat waarbij gekeken wordt naar comfort, gebruiksgemak, investering en terugverdientijd

Dit is volgens ons de beste keus, wij brengen de wensen en eisen van de eindgebruiker in kaart en beoordelen daarna de berekening en tekening en schatten op basis van ervaring in of er winst te behalen valt.
Aan de hand van onze beoordeling doen we u een voorstel dat minder goed meetbaar is dan optie 1, maar zeker aantoonbaar.
Een concreet voorbeeld:
We ontvangen regelmatig EPC berekeningen waarbij gekozen wordt voor een dure grondwarmtepomp (water-water), dat is op zich een heel goede keuze, maar daar moeten ook alle andere keuzes op worden afgestemd. Om maar eens een voorbeeld te noemen de gebouwschil. Door deze optimaal af te stemmen wordt de warmtevraag van het gebouw beperkt, waardoor de warmtepomp veel minder warmte hoeft te leveren. Klinkt simpel, maar gebeurt heel vaak niet goed! We kunnen dit evt in combinatie met een warmteverliesberekening (die toch nodig is voor de berekening van de capaciteit van de warmtepomp) voor u uitvoeren en optimaliseren.
ook hier, No Cure NO PAY

Prijs second opinion EPC berekening

Voor een no cure no pay EPC berekening conform NEN7120 inclusief de uitgebreide methode van een eengezinswoning (tot 1000m³) vragen wij 279 euro excl btw (deze verdient u dus gegarandeerd terug!)

No cure NO PAY second Opinion (offerte) aanvragen

Wilt u ook een second opinion, mail dan uw EPC berekening en tekeningen aan ons.
U ontvangt binnen 24 uur uw vrijblijvende offerte c.q. reactie.